Angst og depression

Har du brug for en snak? Ring på tlf. 40 10 11 80 eller mail email@a-terapi.dk

Ofte ses det, at angst og depression følges ad hånd i hånd. Skal vi blive i diagnosesproget, kaldes det også blandet angst- depressionstilstand. Man kan næsten forestille sig hvor ”nemt” det er at få en depression, hvis man er så angst at man ikke kan gå udenfor en dør eller være sammen med andre mennesker.

Psykoterapi er en særdeles velegnet måde til behandling af angst og depression.

Vi vil i terapien arbejde med både angsten og depressionen sideløbende, og ret hurtigt vil du opdage hvor meget de to ting er flettet ind i hinanden.

Det kan føles vildt uoverskueligt, bare at komme ud af døren til terapi, hvis du både er ramt af angst og depression, men det er det hele værd, for der findes en lysere side af tilværelsen som du måske ”bare” har glemt for en stund.

Og husk nu på, at kan du slet ikke overskue at komme ud, så starter vi med terapi over webcam- du skal have hjælp, og gerne så hurtigt som muligt når du er ramt af symptomer som anspændthed, uro i kroppen, hjertebanken, ingen energi, tristhed osv. Jo hurtigere du opsøger hjælpen, jo hurtigere får du kontrol over dit eget liv igen og får det bedre.