• Cannabis/Hash - Forbrug eller misbrug?

    Jeg har igennem årene ikke mødt mange mennesker der har sagt til mig, at han/hun havde et misbrug, men kun de havde et forbrug.Det er ikke op til mig, at vurdere om det er det ene eller det andet, men de tørre facts er, at næsten halvdelen af danskerne har prøvet at ryge hash i deres liv, det er afhængighedsskabende som alle andre rusmidler, det påvirker vores kognitive evner i negativ retning og at næsten 10000 danskere har et behandlingskr&ael...  Læs mere..

  • Taknemlig

    Det er mandag morgen og jeg tænder for Facebook, og scroller ned over de forskellige opslag. Jeg ser, at der en konkurrence om hvordan man brokker sig mest muligt over snerydning, kommunens totale mangel på empati overfor ældre, statsministerens mangel på intelligens, Sofies manglende forståelse for lønstigninger, ventetid i lægehuset, dårligt sygehusvæsen, og en generel beskrivelse af hvordan man burde drive dette land (som flere i ø...  Læs mere..

  • Mænd er psykopater og kvinder er borderline tøser

    Indrømmet, det er lidt af en overskrift til mit første blogindlæg her på siden, men synes det er værd at debattere.Ved du hvad kriterierne er for henholdsvis en psykopat og en med borderline? Nej vel… I øvrigt har begrebet psykopat ikke eksisteret i henved 17 år. Alligevel har meningsdannere, psykologer, psykoterapeuter og andet godtfolk travlt med at voldtage disse begreber til ukendelighed.   Læs mere..

RSS Feed